Licht bewolkt16.3 ℃

ACB autisme coaching en begeleiding in Nieuwe Niedorp

ACB autisme coaching en begeleiding


ACB - Autisme Coaching en Begeleiding is gespecialiseerd in de ondersteuning van mensen met autisme spectrum stoornis (ASS). Wij richten onze ondersteuning op jongeren vanaf 6 jaar en (jong) volwassenen in de regio Noord-Holland.

ASS wordt vaak gezien als een zorg ACB denkt hier anders over. ACB benadert ASS juist als een kwaliteit. Samen met de cliënt gaan wij op zoek naar zijn/haar kwaliteiten. Wij bieden de ondersteuning die de cliënt nodig heeft om deze kwaliteiten verder te ontwikkelen. Wij werken o.a. met de ‘Geef me de 5’ methodiek, omdat deze aangepast kan worden op het individu en feitelijk toepasbaar is als basis bij elke andere methodiek. Ieder mens is uniek en zo ook de begeleiding die iemand nodig heeft. Om de zelfstandigheid te bevorderen wordt de begeleiding afgestemd op de specifieke hulpvraag.

Onze visie:

Wederzijds vertrouwen is de basis voor zowel coaching als begeleiding. Als je durft te vertrouwen op de talenten en de krachten van een ander dan leert de ander te vertrouwen op zijn/haar eigen keuzes. Het is onze taak om mensen te helpen in hun eigen kracht te komen en zich van daaruit verder te ontwikkelen, en leren zijn/haar kwaliteiten in te zetten.

Foto's van ACB autisme coaching en begeleiding

ACB autisme coaching en begeleiding image 1
ACB autisme coaching en begeleiding image 2
ACB autisme coaching en begeleiding image 3

Zoek een bedrijf in Opmeer:

Adres
Ooievaarsweg 4
1733 NH  Nieuwe Niedorp
Telefoon
0226-701336
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over ACB autisme coaching en begeleiding. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map