Bewolkt5.5 ℃

Anton's Auto Business in Grootebroek

Bezoekadres:

Anton's Auto Business

Industrieweg 2
1613KV Grootebroek
06-25497800
info@antonscarcleaning.nl
http://www.antonsautos.nl
ANTON'S CAR CLEANING
Onze professionele Car Cleaning Service zorgt voor totale reconditioning van personen- en bedrijfsauto's. Zowel voor particulieren als bedrijven. Met onze scherpe prijzen en uitmuntende kwaliteit streven wij ervoor om uw auto weer als nieuw eruit te laten zien! Nare geurtjes, doffe kleuren en hardnekkig vuil worden d.m.v. kwaliteitsproducten grondig verwijderd.Vraag vrijblijvend een offerte of kom langs om een kijkje te nemen!

SCHADE EN HERSTEL
Een ongeluk zit in een klein hoekje. Iemand let even niet op met als gevolg een deuk, vouw of kras in uw voertuig! Laten we hopen dat het u niet overkomt. Mocht het onverhoopt toch gebeuren dan bent u bij ons in goede handen!Wij zijn gespecialiseerd in de herstelwerkzaamheden en hebben wij zeer veel ervaring in plaatwerk, spuitwerk en laswerk. Is de schade niet gedekt in uw verzekering? Onze scherpe prijzen zorgen ervoor dat uw voertuig weer netjes wordt hersteld.
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Anton's Auto Business. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
H.P. Berlageweg 8
1703 DG Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map