Onbewolkt19.3 ℃

Autobedrijf Dalton in Heemskerk

Autobedrijf Dalton

Ons autobedrijf is opgericht aan de Daltonstraat in het centrum van Heemskerk in mei 1985 waaraan het bedrijf zijn naam ontleent. Immers weet niet iedereen dat John Dalton (Eaglesfield, 6 september 1766 – Manchester, 27 juli 1844) een Engelse scheikundige en natuurkundige is geweest.

Door de groei van ons autobedrijf zijn wij sinds maart 1993 gevestigd op de Rijksstraatweg 21a in Heemskerk. Hier vindt u onze showroom. Aangrenzend onze werkplaats op de Lijnbaan 10 in Heemskerk.

Autobedrijf DALTON is tevens een universeel garagebedrijf. Dit betekent dat wij alle merken en alle typen auto’s APK keuren, onderhouden en repareren.

Wanneer u op zoek bent naar een goede en betrouwbare occasion dan kunt u terecht in onze showroom of hier op onze website: http://www.autobedrijf-dalton.nl waar we onze gehele collectie auto’s voor u presenteren. U kunt vertrouwen op jarenlange kennis en ervaring van inkoop en verkoop

Zoek een bedrijf in Opmeer:

Adres
Rijksstraatweg 21A
1969 LB  Heemskerk
Telefoon
0251-259670
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Autobedrijf Dalton. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map