Onbewolkt19.3 ℃

Autobedrijf Fabris in Heerhugowaard

Autobedrijf Fabris

Wij zijn gevestigd in Heerhugowaard en een begrip op het gebied van schadeherstel, plaatwerk en spuitwerk. Renato Fabris is ruim 30 jaar geleden begonnen in de autobranche en schadeherstel. Sinds jaar en dag staat hij voor kwaliteit als het gaat om herstellen van schades en geheel of gedeeltelijk spuiten van uw auto, bedrijfsauto, camper of tweewieler.

Italiaanse Roots

Onze specialisatie in de Italiaanse merken is al lang geleden bepaald, met Italiaanse roots en een voorliefde voor het restaureren en herstellen van de klassieke Fiat 500’s en authentieke Vespa’s

Inmiddels zijn we gegroeid tot een specialistisch bedrijf en werken we voor verschillende verzekeraars en gerenommeerde autobedrijven in de omgeving van Heerhugowaard, Alkmaar en Schagen.

Klassiekers in ere hersteld Naast herstellen van schades aan de bekende Italiaanse merken zoals Alfa Romeo, Fiat, Lancia, Maserati en Ferrari, hebben wij natuurlijk regelmatig ook andere merken binnen staan. Met name op restauratievlak komen er regelmatig klassieke Mercedessen, Citroëns en Amerikanen binnen.

Ook op motoren vlak zijn we goed bekend bij verschillende clubs met liefhebber van klassieke motoren. Kwaliteit in lak en afwerking met ouderwetse service, heeft ons al ruim 30 jaar een tevreden klantenkring opgeleverd. Graag voegen we ook u toe als tevreden klant.

Zoek een bedrijf in Opmeer:

Adres
Stevinstraat 1
1704 RN  Heerhugowaard
Telefoon
072-5744240
Mobiel
06-53379860
Beoordelingen
5
4
3
2
1
3.0

2 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Autobedrijf Fabris. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map