Licht bewolkt18.4 ℃

Baas Groenmachines in Wognum


Baas Groenmachines.

Frank Baas de eigenaar van Baas Groenmachines. Baas Groenmachines is al jarenlang een begrip in Noord-Holland waar klanten naar toe gaan voor reparaties, verkoop, verhuur, service en onderhoud van hun tuin- en parkmachines. Het bedrijf is dealer en leverancier van de merken Stiga, Jonsered, Echo en Aspen.

De start

Baas Groenmachines aan de Oosteinderweg werd begin jaren zeventig opgericht door Aad van der Heide en werd in 1999 overgenomen door Cees Baas. Door de jaren heen groeide het bedrijf uit tot een succesvolle onderneming met klanten van Den Helder tot aan Beverwijk. Niet alleen particulieren wisten Baas Groenmachines te vinden, maar ook gemeenten, waterschappen, sportverengingen, campings, stratenmakers en hoveniersbedrijven. Sinds 1 april 2016 heeft Frank Baas, neef van Cees Baas, de onderneming overgenomen.

Van grasmaaiers tot aan kettingzagen

Baas Groenmachines heeft een uitgebreid assortiment tuin- en parkmachines, zoals kettingzagen, houtkloofmachines, bosmaaiers, grasmaaiers, versnipperaars en stenenslijpers. Naast de verkoop is het ook mogelijk voor klanten om dergelijke machines te huren. Voor een paar uur, een dag of zelfs een heel weekend.

Frank Baas: “We hebben veel vaste klanten in ons bestand die we koesteren. We hebben een grote voorraad onderdelen en machines en naast de verkoop van nieuwe machines, kunnen klanten ook bij ons terecht voor reparaties, service en onderhoud van hun park- en tuinmachines. Mocht er iets gebeuren met uw machine, dan kunt u die langsbrengen bij ons en anders halen we die op. Want klantvriendelijkheid en het bieden van goede service staan bij ons hoog in het vaandel! We proberen er alles aan doen om onze klanten tevreden naar huis of richting hun werk te sturen!”

Dus twijfel niet en kom langs! Frank Baas vertelt graag over alle machines die hij heeft staan en wil met liefde demonstraties geven en mensen leren hoe ze het beste de machines kunnen gebruiken.


Foto's van Baas Groenmachines

Baas Groenmachines image 1
Baas Groenmachines image 2

Zoek een bedrijf in Opmeer:

Adres
Oosteinderweg 34
1687 AD  Wognum
Mobiel
06-55598552
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Baas Groenmachines. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map