Bewolkt11.2 ℃

Beauty Salon Divera in Enkhuizen

Beauty Salon Divera

Divera Hansen is sinds 1986 STIVAS-gediplomeerd schoonheidsspecialiste en heeft alle vereiste kennis op het gebied van schoonheidsverzorging.

Zij breidde haar vakkennis uit met de voortgezette opleidingen het internationale CIDESCO diploma en was zelfstandig werkzaam in Alkmaar, Hoorn en Amsterdam.

In 1995 opende zij haar eigen zaak voor huidverzorging en visagie in Enkhuizen. Na zes jaar aan de Havenweg, verhuisde Beauty Salon Divera naar de Paktuinen 77, een prachtig door de Stichting Hofjesbeheer Enkhuizen gerestaureerd historisch pand.

In 2010 viel haar oog op een moderner pand in de van Bleiswijkstraat in Enkhuizen. In dit door CFK Bouw Enkhuizen compleet gerestaureerd pand kan Divera haar cliënten nog beter van dienst zijn. Dit door meer mogelijkheden in en om het pand.

In 1996 werd Divera door Antoine van Opbergen van Oreaden Cosmetics uitgeroepen tot beste starter van 1995.

Mariëtte Stokx werkt als ambulant gediplomeerd huidterapeute bij Beauty Salon Divera voor het geven van laserbehandelingen.

Huidproblemen als acne littekens, huidverslapping en veroudering, zonschade, overbeharing, kalknagels, pigmentoverlast en rode huidverkleuringen zoals bloedspinnetjes en couperose zijn zeer goed te behandelen.

Mariëtte: Ik wordt ingezet door Cosmetique Totale, een instituut voor Health & Laser Therapy. Met inmiddels 100 locaties door heel Nederland zijn ze uniek met het inzetten van huidtherapeutes voor het geven van Laser behandelingen. Vele behandelingen die ik uitvoer kunnen door uw verzekeraar worden vergoed. Een verwijzing van uw dermatoloog of behandelend arts heeft u in de meeste gevallen niet nodig! U bent bij mij in goede handen;
ik ben een afgestudeerd para medisch specialist, lid van de branchevereniging en kwaliteit geregistreerd. Graag nodig ik u uit voor een consult bij Beauty Salon Divera.

Huidterapeut lid NVH
AGB code: 90-042163
Kwaliteit paramedisch: 59913460988

Mariette Stokx is regelmatig aanwezig voor het geven van laserbehandelingen Via het contactformulier op deze website kunt u een afspraak maken voor een gratis consult of bel 0228-318266 WhatsApp 06-52350540

Foto's van Beauty Salon Divera

Beauty Salon Divera image 1
Beauty Salon Divera image 2
Beauty Salon Divera image 3
Beauty Salon Divera image 4
Beauty Salon Divera image 5
Beauty Salon Divera image 6
Beauty Salon Divera image 7
Beauty Salon Divera image 8

Zoek een bedrijf in Opmeer:

Adres
Van Bleiswijkstraat 68
1601 NC  Enkhuizen
Telefoon
0228-318266
Mobiel
06-52350540
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Beauty Salon Divera. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map