Lichte regen6.0 ℃

C. Stam Woninginrichting in Sint Pancras

Bezoekadres:

C. Stam Woninginrichting

Benedenweg 236
1834BA Sint Pancras
072-5642622
info@cstam.nl
http://www.cstam.nl

C. Stam Woninginrichting

Na 45 jaar is C. Stam Woninginrichting veranderd in C. Stam Woninginrichters en uitgegroeid tot een ervaren familiebedrijf, waar 6 vakbekwame mensen werkzaam zijn. Maar nu het verhaal achter de 45 jaar van hard werken en het opbouwen van het bedrijf dat begon met de heer Cees Stam. In het begin ging Cees met zijn fiets op pad om textiel zoals nylonkousen en overals te verkopen aan de agrariërs die wat verder van de winkels woonde. Al gauw kwam de vraag of hij ook aan een stuk zeil en gordijnen kon komen. Daar zei hij natuurlijk geen nee tegen. De tijd was aangebroken om zijn fiets in te ruilen voor een brommer, dit ging sneller en zo kon hij ook verder liggende plaatsen bezoeken. De markt werd groter en de producten meer dus van een brommer naar een auto en van een auto naar een bestelbus. Toen die ook te klein werd om alle handel in te vervoeren moesten de klanten maar naar Cees komen en werd de winkel gebouwd.

Vandaag de dag staan we nog steeds voor u klaar om met aandacht, kwaliteit en service u behulpzaam te zijn met het aankleden en verfraaien van uw woning, boot of caravan

Foto's van C. Stam Woninginrichting

C. Stam Woninginrichting image 1
C. Stam Woninginrichting image 2
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over C. Stam Woninginrichting. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
H.P. Berlageweg 8
1703 DG Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map