Lichte regen9.2 ℃

HSL Events in Alkmaar

Bezoekadres:

HSL Events

Hazenkoog 52
1822BT Alkmaar
06-23355571
info@hsl-events.nl
http://www.hsl-events.nl/

HSL Events


is een flexibel en compact professioneel verhuur en verkoop bedrijf dat zich richt op de particuliere en zakelijke markt. Voor ieder concept hebben wij een passende oplossing dat aan uw verwachtingen zal voldoen. Doordat wij een technisch advies op maat kunnen bieden, zal uw evenement ten alle tijden aan uw wensen voldoen. Op technisch gebied gaat niets ons te ver!

Al meer dan 18 jaar ervaring en voldoende kennis en vaardigheden om ook uw evenement tot een succes te maken. Gedrevenheid en passie is voor HSL Events de drijfveer voor het tot in de puntjes verzorgen van evenementen, maar ook theatershows, pop- en cultuurfestivals, bedrijfsfeesten, kleinkunst, dance events en bands. Niets is voor ons te gek!

Bij het voorbereiden en realiseren van uw evenement nemen wij de tijd om u zo goed mogelijk te kunnen helpen en zult u ten alle tijden antwoord krijgen op al uw vragen.

HSL Events sinds januari 2013 een begrip op de evenementen markt.

Voor HSL Events staat de techniek van uw evenement op nummer één! Wij zullen de zorg dragen voor uw gehele evenement en zullen daarbij met onze kennis de perfecte combinatie in licht, geluid en beeld geheel naar uw wens behartigen. Ook de aankleding van uw evenement is bij ons in goede handen.

Door het werken met hoge markt standaarden en de beste service garanderen wij kwaliteit van het hoogste niveau. Naast show- en evenemententechniek hebben wij ruime kennis van installatietechniek en onderhoudswerk, van klein tot groot. HSL Events bevindt zich in Alkmaar, maar voert werkzaamheden uit in heel Nederland.

Foto's van HSL Events

HSL Events image 1
HSL Events image 2
HSL Events image 3
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over HSL Events. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
H.P. Berlageweg 8
1703 DG Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map