Licht bewolkt18.4 ℃

Crielaard Zoetwaren in Volendam

Crielaard Zoetwaren

Peter Crielaard was al een bekende verschijning op markten in de omgeving van Volendam met zijn snoepkraam. Na eerst alleen met braderiemarkten aanwezig te zijn op het binnenplein van winkelcentrum Havenhof, werd dit al snel uitgebreid met elke zaterdag.

Omdat de kraam op vrijdagavond al werd opgesteld, kwamen zelf op vrijdagavond al klanten naar de kraam. Dit leidde er toe dat de kraam al op vrijdagochtend opgesteld werd en uiteindelijk stond de kraam daar 7 dagen per week van 08:00 tot 20:00 uur en op vrijdag zelfs tot 21:00 uur. Zijn dochter Kelly hielp hem steeds vaker en werd onderdeel van het bedrijf.

De kraam draaide goed en stond midden in de loop naar alle winkels, maar toch hadden Peter en Kelly de wens om een echte snoepwinkel te beginnen met meer ruimte. Nadat eerst nog het idee van een ‘vaste’ kiosk geopperd werd, kwam al snel het idee naar voren om een gedeelte van de kledingzaak Bluez in te richten als een prachtige snoepwinkel. De mogelijkheden waren er en al snel werd het idee beklonken en kon worden gestart met de verbouwing.

Na een paar weken hard werken kon op 15 september 2016 de sleutel worden omgedraaid van een prachtige snoepwinkel. De lokale media spreken zelfs van ‘de mooiste winkel van Volendam’.

De hele inrichting is in stijl van kleurrijk snoepgoed. De winkelluifel draagt vrolijke kleuren, bij de ingang staat een kleurrijke wandelstok, de vloer is zuurstokroze en als achtergrond is een levensgrote foto van een nostalgische draaimolen gebruikt.

Je waant je meteen in een waar snoepparadijs! In de enorme toonbank van wel 12 meter lang liggen meer dan 76 soorten drop, een heel groot assortiment losse chocolade en luxe bonbons te wachten op de klanten.

Maar ook 25 soorten suikervrije drop en zelfs glutenvrij, lactosevrij en gelatinevrij snoepgoed is verkrijgbaar bij ons in de winkel.

Zo kan iedereen genieten van verschillende soorten snoepgoed.

Daarnaast biedt Crielaard een groot assortiment relatiegeschenken en gifts. Het wordt steeds populairder om chocolade of snoep mee te nemen naar een afspraak of cadeau te doen aan werknemers of relaties. Ook voor specialiteiten van chocolade als cadeau voor een huwelijk, kraamtijd of verjaardag kun je bij Crielaard Snoepwaren terecht.

Crielaard Snoepwaren is in de 10 jaar tijd gegroeid van een kraam op het binnenplein van het Havenhof die alleen geopend was op zaterdag tot een supermooie winkel die 7 dagen per week geopend is met een enorme keuze in snoepgoed, chocolade en relatiegeschenken.

Foto's van Crielaard Zoetwaren

Crielaard Zoetwaren image 1
Crielaard Zoetwaren image 2

Zoek een bedrijf in Opmeer:

Adres
Zeestraat 2109
1131 ZD  Volendam
Telefoon
0299-364658
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Crielaard Zoetwaren. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map