Onbewolkt19.3 ℃

Delftechniek BV in Heerhugowaard

Groothandel Delftechniek B.V.


Bij technische groothandel Delftechniek vindt u alles op gebied van ‘Tools, Safety en Supplies’ voor o.a. industrie, offshore, (maritieme)bouw, scheepvaart, installatietechniek & landbouw enz. Vanuit 9 locaties in Groningen, Drenthe en Noord-Holland bieden wij bedrijven van klein tot groot een passende oplossing in technische producten, PBM’s en diensten, zowel op onze eigen locaties als op die van u.

Deskundig advies en een goede prijs-kwaliteit verhouding

Onze medewerkers staan u graag terzijde voor deskundig advies. Delftechniek is er voor iedereen die via technisch inzicht of met behulp van technische middelen hun werk uitvoert. Dankzij onze ruime kennis en ervaring bieden wij snelle, accurate en betrouwbare dienstverlening met een goede prijs-kwaliteit verhouding. Via onze webshop kunt u zelfs 24/7 bestellen.

Equipment sales & service

Voor reparaties en onderhoud van reinigingstechniek, lastechniek, persluchttechniek en generatoren bent u bij onze afdeling equipment sales & service aan het juiste adres. Ook voor de volledige inrichting van uw werkplaats kunt u hier terecht.

Foto's van Delftechniek BV

Delftechniek BV image 1
Delftechniek BV image 2
Delftechniek BV image 3

Zoek een bedrijf in Opmeer:

Adres
Pannekeetweg 17
1704 PL  Heerhugowaard
Telefoon
072-5744311
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


BP Cleaning
11-04-2019

Review:
Top bedrijf!

Geef je beoordeling over Delftechniek BV. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map