Licht bewolkt17.6 ℃

DTL Administraties & Belastingen in Heerhugowaard

DTL Administraties & Belastingen


Sinds 2002 is DTL Administraties & Belastingen gevestigd in Heerhugowaard als het administratie- en belastingadvieskantoor voor MKB bedrijven en ZZP-ers. Vanzelfsprekend behoren werkzaamheden als het controleren van jaarrekeningen, het verzorgen van uw (salaris)administratie, het samenstellen van uw jaarrekening of tussentijdse overzichten tot ons werkgebied.

Daarnaast richten wij ons op het verstrekken van bedrijfseconomische adviezen, verzorgen wij uw belastingaangifte en geven wij belastingadviezen. Korte communicatielijnen en intensieve samenwerking binnen ons kantoor vormen de basis van de kwaliteit van onze dienstverlening. Tot onze cliëntenkring behoren zowel MKB bedrijven als ZZP-ers.

Startersbegeleiding

Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden van startende ondernemers/ZZP-ers. Het ondernemingsplan, de financieringsaanvraag bij de bank, aanmelding bij de Belastingdienst, er komt nogal wat kijken bij het starten van uw eigen bedrijf. Juist in deze fase is het essentieel om de zaken gedegen aan te pakken. Zo plukt u later de vruchten van uw inspanningen! DTL Administraties & Belastingen ondersteunt u graag bij uw eerste stappen op het ondernemerspad.

Een greep uit onze startersbegeleiding:

• ondersteunen bij het opstellen van een ondernemingsplan en een bedrijfsstrategie

• begeleiden bij het kiezen van een rechtsvorm

• adviseren over verzekeringen en mogelijke investeringen

• adviseren over belastingvoordelen (fiscale aftrekpostenvoor starters, vrijstellingen enz.)

• aanmelden van de onderneming bij diverse instanties(zoals de Belastingdienst en KvK)

• verzorgen van een aanvraag VAR-verklaring

• functioneren als deskundige gesprekspartner bij financieringsaanvragen bij een bank

• opzetten van een financiële en/of loonadministratie

• opstellen van begrotingen en (tussentijdse) rapportages Mede aan de hand van de tussentijdse rapportage kunnen wij u en uw bedrijf begeleiden op financieel gebied.

Wij attenderen u op feiten waardoor u het maximale resultaat uit uw bedrijf haalt. Wij verzorgen de in overleg met u vastgestelde werkzaamheden voor een vaste concurrerende prijs per jaar; gefactureerd per maand of per kwartaal. Dus geen onverwachte nota’s achteraf. Het 1e jaar ontvangt u tevens een starterskorting van 20 % op de afgesproken prijs. Naast onze openingsuren van 8.30 tot 17.00 uur van maandag t/m vrijdag, zijn wij elke maandagavond geopend van 19.00 tot 21.30 uur voor al uw vragen. Onze steekwoorden zijn: betrouwbaar, klantgericht, betrokken, deskundig, flexibel en vooral persoonlijk want ons motto is: uw zaak is onze zaak. Wij voelen ons zeer betrokken bij uw onderneming; alsof het de onze is. Tevreden klanten, daar draait het bij ons om. Wilt u meer informatie of heeft u vragen over een bepaald onderwerp. Neemt u dan direct contact met ons op door te bellen naar telefoonnummer 072-5348777 of op 06-46403844. Of stuur een e-mail naar info@dtladmin.nl. Wij maken graag een afspraak met u voor een geheel kosteloos vrijblijvend oriënterend gesprek. De koffie staat voor u klaar.

Foto's van DTL Administraties & Belastingen

DTL Administraties & Belastingen image 1
DTL Administraties & Belastingen image 2
DTL Administraties & Belastingen image 3

Zoek een bedrijf in Opmeer:

Adres
Th. van Doesburgweg 6
1703 DL  Heerhugowaard
Telefoon
072-5348777
Mobiel
06-46403844
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over DTL Administraties & Belastingen. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map