Licht bewolkt17.6 ℃

Funmaxx Watersports in Enkhuizen

Funmaxx Watersports Enkhuizen

is in zijn oorspronkelijke vorm gestart als Arma Watersport te Enkhuizen.

Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot een mooi en gezond bedrijf dat gespecialiseerd is in toervisboten, sloepen, rubberboten, trailers en Yamaha buitenboordmotoren.Onlangs is opnieuw een verbouwing afgerond waarmee de verkoopruimte vergroot is van 120 m2 naar 200 m2.

In deze grotere showroom in ons filiaal in hartje stad Enkhuizen kunnen we de klanten zo'n vijftien sloepen en rubberboten laten zien en hebben we altijd 30 buitenboordmotoren in huis, die direct uit voorraad leverbaar zijn.

Naast de verkoop van boten en buitenboordmotoren is Funmaxx Enkhuizen tevens het adres voor reparaties en onderhoud van alle merken buitenboordmotoren door gecertificeerde monteurs. Bovendien zijn nieuwe trailers tegen zeer scherpe prijzen verkrijgbaar, voor elk type boot biedt het watersportbedrijf een geschikte trailer in het assortiment. Ook kan de klant terecht voor voor alle denkbare accessoires op watersportgebied en stalling van de boot, waarbij een keuze gemaakt kan worden om de boot binnen of buiten te stallen. Hierbij zijn ze verzekerd van eersteklas hulp bij problemen. Voor beschikbaarheid van ruimte en de daarbij behorende mogelijkheden en tarieven kunnen belangstellenden met ons contact opnemen. Funmaxx Enkhuizen verzorgt tevens het volledige onderhoud voor welke buitenboordmotor t/m 350 PK dan ook. De werkplaats is uitgerust met moderne uitleesapparatuur en een haal & brengservice behoort tot de mogelijkheden.

Het serviceteam staat het gehele jaar voor de klant klaar!

Kom gezellig eens langs in onze showroom om u te overtuigen van onze producten en onze prettige dienstverlening. De koffie staat klaar!

Foto's van Funmaxx Watersports

Funmaxx Watersports image 1
Funmaxx Watersports image 2

Zoek een bedrijf in Opmeer:

Adres
De Drie Kronen 117
1601 MT  Enkhuizen
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Funmaxx Watersports. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map