OPMEER - DELTA Netwerk start met een glasvezelcampagne in gemeente Opmeer. Als 20% van de inwoners van Aartswoud, De Weere, Hoogwoud, Opmeer en Spanbroek vóór 19 april 2023 een abonnement afsluit, wordt er glasvezel aangelegd.

Wethouder Vincent Buis: “Snel internet is een basisbehoefte nu we steeds meer thuiswerken of om bijvoorbeeld zorg te kunnen regelen via internet. Wij zetten ons in voor een leefbaar Opmeer en een snel en betrouwbaar internet is daarbij belangrijk. Een deel van Spanbroek is al aangesloten op glasvezel. We zijn blij dat de inwoners en de ondernemers van de andere kernen en het laatste deel van Spanbroek en Wadway nu ook de kans krijgen om aangesloten te worden op glasvezel.”

(Online)informatieavonden
Om inwoners zo goed mogelijk te informeren over glasvezel, de kosten, voorwaarden en de aanleg van glasvezel, organiseert DELTA Netwerk informatieavonden. Inloop is vanaf 19.00 uur, waarna vervolgens om 19.30 uur een presentatie start. Hierna is er alle gelegenheid om vragen te stellen.

Deze informatieavonden vinden plaats op:
Maandag 13 februari bij Café ’t Centrum in De Weere
Dinsdag 14 februari bij De Hooghe Heeren in Hoogwoud
Woensdag 15 februari bij Het Kerkhuys in Spanbroek
Woensdag 22 februari bij Café De Stompe Toren in Aartswoud.

Ook is er een online informatieavond. Op maandag 6 maart vanaf 19.30 uur kan iedereen deze eenvoudig volgen via een computer, tablet of telefoon. Meer informatie hierover of aanmelden voor deze informatieavond kan via deltanetwerk.nl.

Bezoek het Glasvezel Informatiepunt in Hoogwoud

Bij Glasvezel Informatiepunt in Hoogwoud kunt u terecht met al uw over glasvezel. Het Glasvezel Informatiepunt is gevestigd aan de Herenweg 64 in Hoogwoud en is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 11.00 en 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.