OPMEER - Bent u of wordt u dit jaar 75 jaar? Bent u 75 jaar of ouder en woont u nieuw in de gemeente Opmeer? Dan krijgt u binnenkort een uitnodiging voor een informatief huisbezoek. De huisbezoeken worden door geschoolde vrijwilligers van de Stichting Raad en Daad uitgevoerd. Als u een uitnodiging heeft gehad, dan belt er iemand bij u aan of wordt u telefonisch benaderd voor het maken van een afspraak.

Bezoek bij u thuis

Tijdens dit huisbezoek krijgt u informatie over de mogelijkheden die er binnen de gemeente zijn op het gebied van wonen, welzijn, zorg en mobiliteit. Er wordt gekeken naar de mogelijkheden om zo lang mogelijk zelfstandig te kunnen functioneren. Heeft u een mantelzorger? Uw mantelzorger is van harte welkom om bij het bezoek aanwezig te zijn.

Informatie

Wilt u meer weten over het huisbezoek, stelt u een bezoek niet op prijs of bent u voor 22 november nog niet (telefonisch) benaderd? Heeft u nooit een huisbezoek gehad en wilt u nog een huisbezoek? Neem dan zelf contact op met de Stichting Raad en Daad, mevrouw A. Hakvoort, coördinator van de bezoekgroep vrijwilligers, telefoon 06 - 330 559 50 of stuur een e-mail naar hakvoort@planet.nl.