OPMEER - Heeft u vragen over eenzaamheid, pesten, scheiden, het invullen van formulieren, schulden, opvoeden of iets anders? Vanaf deze week kunt u deze vragen weer persoonlijk stellen tijdens het inloopspreekuur van het WIJkteam OpMEER. U kunt zonder afspraak langskomen.

Spreekuren op dinsdag en donderdag
De inloopspreekuren zijn weer mogelijk nu de Coronamaatregelen zijn versoepeld en we ons spreekuur volgens de maatregelen vanuit het RIVM kunnen inrichten. U bent van harte welkom tijdens de volgende spreekuren:Iedere dinsdag tussen 11.00 en 12.00 uur in het gemeentehuis van Opmeer (Klaproos 1 in Opmeer)Iedere donderdag tussen 11.00 en 12.00 uur in wijksteunpunt De Lindehof (Graaf Willemstraat 27 in Hoogwoud)

Maatregelen
U kunt zonder afspraak langskomen om uw vraag te stellen. Wel houden wij rekening met deze maatregelen:

- Kom alleen indien uw vraag niet telefonisch afgehandeld kan worden
- Kom zoveel mogelijk alleen
- Houd voldoende afstand
- Blijf thuis bij klachten
- Desinfecteer uw handen bij binnenkomst
- Bij drukte vragen wij u op een later moment terug te komen

Gratis hulp
De hulp van het WIJkteam is gratis. Stel daarom vooral uw vragen en laat problemen niet groter worden dan nodig. U kunt ook bij ons langskomen als u hulp nodig heeft bij het invullen van formulieren of als u behoefte heeft aan tips of een luisterend oor. Het WIJkteam is er voor u!

Contact
Wilt u liever niet naar het inloopspreekuur komen? Dan kunt u een afspraak maken met het WIJkteam. Zij komen dan indien nodig naar u toe. U kunt een afspraak maken via 0226 - 363 333 (maandag t/m donderdag van 9.00 - 17.00 uur en vrijdag van 9.00 - 12.00 uur) en via e-mail: wijkteam@opmeer.nl.