OPMEER - Wie kent Angelien Tibboel niet? In de 50 zwembadseizoenen die zij is verbonden aan 't Woudmeer heeft zij duizenden zwemdiploma's uitgereikt. Nu ze óók nog eens 40 jaar in dienst is bij gemeente Opmeer was het de hoogste tijd voor een verrassingsfeest!


Surpriseparty

In het diepste geheim waren de collega's van Angelien Tibboel al weken bezig met de surpriseparty die gistermiddag werd gehouden voor hun hardwerkende collega. "Veel ontgaat haar niet, maar dít was voor haar een complete verrassing", constateerde burgemeester Gerard van den Hengel achteraf tevreden.

Felicitaties

Naast de vele, vele felicitaties, bloemen en andere cadeaus werd zij door de burgervader getrakteerd op een speech, waaruit bleek dat Angelien voor 't Woudmeer nog véél meer doet dan alleen zwemles geven.

Prut op d'r kop

Een van de anekdotes over Angelien, die nergens te beroerd voor is als het gaat om 't Woudmeer, is het uitspuiten van het bad. Een van de collega's: "Ik zie haar nóg zo voor me: compleet ingepakt ging ze die bak in. Aan 't eind van de dag zat de prut op d'r kop, maar het bad was schoon!"

Tibboel Plein

Angelien kreeg overigens ook nog haar eigen plein. Burgemeester Gerard van den Hengel: "Angelien, ontzettend veel dank namens de samenleving en gemeente voor je inzet. Veel succes en geluk voor de komende tijd!"