Onbewolkt23.0 ℃

Kinderopvang Hollands Kroon Den Oever B.V. in Den Oever

Kinderopvang Hollandskroon

vangt elke dag met plezier, enthousiasme en professionaliteit kinderen op in de leeftijd van 0-12 jaar.

Ons kinderdagverblijf is een voorziening waar kinderen vanaf 0 jaar worden opgevangen. Voor plaatsing komen in principe alle kinderen in aanmerking die geen extra geneeskundige, verpleegkundige of therapeutische hulp nodig hebben. Vaste, speciaal geschoolde pedagogisch medewerkers verzorgen en begeleiden de kinderen. Wij zorgen voor een speelse omgeving. Het bieden van veiligheid en geborgenheid staan hierbij centraal. Ieder kind ontwikkelt zich op zijn manier in zijn eigen tempo. Wij creëren een veilige en vertrouwde omgeving waar uw kind echt kind kan zijn.

EMANCIPATIE
Veel ouders zien goede kinderopvang als een belangrijke voorwaarde voor hun emancipatie. Als zij de zekerheid hebben dat hun kind op een verantwoorde manier wordt opgevangen dan kunnen ze op vaste dagen bezig zijn met hun eigen ontwikkeling door werk, studie of andere activiteiten.

SPELEN
Thuis zijn de speelmogelijkheden voor kinderen soms beperkt. Of er zijn maar weinig speelkameraadjes. Ook omdat gezinnen gemiddeld kleiner zijn geworden. In een kinderdagverblijf is er volop ruimte en gelegenheid om te spelen, zowel binnen als buiten. Er is een ruime keuze aan speelgoed dat bij de leeftijd van de kinderen past. Wij geven er wel de voorkeur aan om, als het weer het toelaat, de kinderen lekker buiten te laten spelen. Natuurlijk zijn er volop speelkameraadjes en komen de kinderen in contact met volwassenen.

DOELSTELLING
Onze doelstelling is: het scheppen van mogelijkheden voor verantwoorde verzorging van kinderen. Het gaat om kinderen van wie de ouders/verzorgers gebruik maken van deze mogelijkheden. De verzorging gebeurt onder deskundige leiding en begeleiding, gedurende de hele dag.

DE VISIE OP DE MENSHEID
Bij kinderopvang Hollandskroon vinden we het van belang dat er uit een kind een mens groeit, die eerlijk is en respect toont voor zichzelf, voor anderen en zijn omgeving. Een mens, die zich verantwoordelijk voelt, die openstaat voor anderen, sociaal denkend en assertief is. Deze kenmerken zien wij als de belangrijkste eigenschappen van een goed mens.

DE VISIE OP DE ONTWIKKELING VAN KINDEREN
Ieder kind wordt geboren als een individu, met in zich een eigen temperament en persoonlijke kwaliteiten Deze kwaliteiten kan hij of zij tot ontplooiing laten komen, mits daar de ruimte en optimale voorwaarden voor worden geschapen.

DE OPVOEDINGSORIËNTATIE
Wij reiken de kinderen de handvaten aan om deze ontplooiing van hun innerlijke potentie zo volledig mogelijk tot uiting te kunnen laten komen. Dit betekent dat we het belang van het kind nooit uit het oog zullen verliezen. We zullen ons inleven in het kind zijn belevingswereld. We zullen alert zijn op de initiatieven die het kind neemt ten aanzien van ons en de andere kinderen en zullen er op een adequate manier op reageren. En bovenal zullen we het kind ondersteunen in zijn gevoelens en emoties en in onze houding laten blijken dat we het kind serieus nemen.

Foto's van Kinderopvang Hollands Kroon Den Oever B.V.

Kinderopvang Hollands Kroon Den Oever B.V. image 1
Kinderopvang Hollands Kroon Den Oever B.V. image 2

Zoek een bedrijf in Opmeer:

Adres
Robbenoordstraat 11a
1779 BJ  Den Oever
Telefoon
0227-593392
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Kinderopvang Hollands Kroon Den Oever B.V.. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map