Licht bewolkt18.4 ℃

LUWA Sierbestrating in Hoogwoud

Luwa bestratingen: Steen goed!


Luwa (sier)bestratingen is er voor particulieren en bedrijven. Als bestratingsbedrijf met een ervaring van ruim 20 jaar in straatwerk en hovenierswerkzaamheden zijn wij van alle markten thuis.

Het specialisme van Luwa (sier)bestratingen is het leggen van (sier)bestratingen, op ambachtelijke wijze, voor grotere projecten kunnen wij ook het machinaal leggen van bestratingen verzorgen. Daarnaast kunnen wij ook het grondverzet realiseren met behulp van een graafmachine of shovel.

Bij al onze (sier)bestratingen streven wij naar een goede klanttevredenheid, wat wij mede bereiken door het leveren van een goede nazorg. Sierbestrating kan gelegd worden in alle mogelijke patronen. Door de ruime keus in steensoorten is voor elke tuin, parkeerterrein of bedrijfsterrein wel een passende steen verkrijgbaar. Waarbij wij voor een mooi visueel effect in overleg een creatieve input geven voor het combineren van legpatronen waardoor wij volledig maatwerk kunnen leveren voor uw bestratingswerk.

Voor dat wij met een plan van aanpak komen, bezoeken wij u op locatie en inventariseren de mogelijkheden aan de hand van uw wensen en behoeften. Na acceptatie van de offerte en het voorstel beginnen wij aan het project, u bent altijd verzekerd van onze punctualiteit.

Foto's van LUWA Sierbestrating

LUWA Sierbestrating image 1
LUWA Sierbestrating image 2
LUWA Sierbestrating image 3
LUWA Sierbestrating image 4
LUWA Sierbestrating image 5
LUWA Sierbestrating image 6
LUWA Sierbestrating image 7
LUWA Sierbestrating image 8
LUWA Sierbestrating image 9

Zoek een bedrijf in Opmeer:

Adres
Charles van der Nootstraat 7
1718 XS  Hoogwoud
Telefoon
0226-357733
Mobiel
06-50220409
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over LUWA Sierbestrating. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map