Half bewolkt18.8 ℃

Medisch Pedicure Praktijk Nicole Jaring in Purmerend

PEDICURE PRAKTIJK NICOLE 4 YOU (Nicole Jaring)

Cosmetische, sport en medische pedicure

Welkom bij MEDISCHE / SPORT EN COSMETISCHE PEDICURE NICOLE 4 YOU (Nicole Jaring).

Het adres is in Purmerend( de Weidevenne ,heel Europa )Saarland 59 waar u terecht kunt voor een professionele voetbehandeling . U kunt parkeren bij mij voor de deur . Op deze site kunt u kennis maken met mij en mijn gespecialiseerde voetbehandelingen bijvoorbeeld Diabetischevoet , Reumatischevoet en Riscovoet .En over voetverzorging in het algemeen .Ook kunt u bij mij terecht voor o.a.Gellak , French Pedicure en verschillende onderbeen en voetmassages. En een sportpedicure behandeling.

MEDISCHE PEDICURE .
Een medische pedicure is breder opgeleid dan de pedicure of de pedicure met aantekening. Zij mag alle soorten voeten behandelen de riscovoet ,reumatische voet en de diabetische voet . Daarnaast kan zij u helpen met verschillende specialistische technieken . Nagelregulatie , Nagelreparaties , Orthesiologie en antidruk technieken. U voeten brengen u overal .Als U Uw voeten niet goed verzorgt , dan kan dit nek- of rugklachten tot gevolg hebben . Zelf voetklachten en pijn is het gevolg.

.PROVOET EN PROCERT .
Ik ben in het bezit van meerdere diploma s , en alleen de pedicures met een erkend branchdiploma kunnen zich aanmelden bij PROVOET . Ook sta ik geregistreerd bij Procert in het kwaliteitsregister voor de pedicure KRP. Om hierbij geregistreerd te blijven word ik verplicht om accreditatiepunten te halen d.m.v bijscholing en nascholing. Bij een medische pedicure bent u op het juiste adres .

Medische SPORTPEDICURE
Een medische sportpedicure is vooral gericht op het toepassen van voetverzorgingsmethode en technieken bij sport gerelateerde problemen . Samen met de sporter stelt zij een plan op zodat de sporter toch (tijdelijk ) zijn sport kan uitvoeren . Functionele oplossingen daar draait het om zodat u gewoon door kunt sporten . Ook kijkt zij naar u sportschoenen , zijn deze wel goed voor u voeten . Zitten deze niet te strak ( drukplekken , likdoorns ) . Actieve sporters kunnen veel problemen hebben bv Ingroeiende nagels,stootnagels ,kloven ,blaren en transpiratie.Ook schimmels en bloeduitstortingen onder de nagel komen veel voor bij sporters .

Bij het opmeten van de voeten is het ook belangrijk dat er wordt gekeken als u beweegt . Zijn de schoenen goed geveterd . Kortom een sportpedicure kijkt verder met u naar een gepaste oplossing .

Steeds meer sporters gaan naar de pedicure zodat zij hun sport optimaal kunnen uitvoeren ook voor tijdelijk tapen of anti druk technieken .

Foto's van Medisch Pedicure Praktijk Nicole Jaring

Medisch Pedicure Praktijk Nicole Jaring image 1

Zoek een bedrijf in Opmeer:

Adres
Saarland 59
1448 JN  Purmerend
Mobiel
06-23186621
Beoordelingen

Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Medisch Pedicure Praktijk Nicole Jaring. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map