ALKMAAR - Deze maand gaat de eerste meet-new-friends avond in Alkmaar plaats vinden. Dit is een avond waarop jongeren (tussen de 14 en 26 jaar) op een makkelijke manier andere jongeren kunnen ontmoeten.


Het is ondertussen bekend dat heel veel jongeren behoefte hebben aan contact met leeftijdsgenoten, maar niet goed weten waar ze die kunnen vinden. Daarom organiseert YOU ONTMOETEN de meet-new-friends avond. YOU ONTMOETEN is een platform voor jongeren die behoefte hebben aan vriendschap. Het doel van YOU ONTMOETEN is om deze jongeren samen te brengen en daar is deze avond een super mooi onderdeel van.

De deelnemers maken, onder sfeervolle begeleiding van live muziek, makkelijk kennis met elkaar. Dit gebeurd in korte gesprekken en iedereen wordt met alle aanwezige in contact gebracht. Omdat kennismaken voor velen best lastig kan zijn, ligt er voor iedereen een notitieboekje klaar met leuke openingszinnen. Als het ijs dan eenmaal gebroken is, kunnen er leuke gesprekken ontstaan. Naast de nieuwe contacten gaat iedereen met een leuke goodiebag naar huis.

Op woensdag 30 oktober aanstaande opent Stadskaffee Laurens aan t Kerkplein in Alkmaar om 19:00 uur haar deuren voor dit ontmoetingsevenement. Alle informatie is te vinden op www.you-ontmoeten.nl.