Zeer lichte bewolking18.9 ℃

Michel Thille Glazenwasserij & Schoonmaakdiensten in Zaandam

Professionele schoonmaak diensten

Vanuit Zaandam is Michel Thille Glazenwasserij & Schoonmaakdiensten werkzaam in de regio als ervaren schoonmaker, glazenwasser en gevelreiniger. Wij zijn werkzaam voor particuliere klanten, bedrijven en instellingen. Door het verlenen van uitstekende service en het leveren van topkwaliteit hebben wij inmiddels een trouwe klantenkring opgebouwd in de regio. Wij hebben ook voldoende capaciteit voor nieuwe klanten. Doordat wij een efficiënte bedrijfsvoering hebben, kunnen wij alle diensten aanbieden tegen een aantrekkelijk tarief.

Voor de glasbewassing binnen en buiten maken wij gebruik van de beste materialen, hiermee bereiken wij een duurzame en streeploze reiniging van de ruiten. Voor de lager gelegen ramen kunnen wij deze reinigen met spons en wisser. Voor de hoger gelegen ramen maken wij gebruik van telescopische glasbewassing. Goed gelapte ramen zorgen voor een goede lichtinval en geven een pand een representatieve uitstraling.

bedrijven schoonmaak service
particulieren schoonmaak service
bedrijven schoonmaak service
glazenwassers

Ervaring en expertise Als ervaren schoonmaakbedrijf kunnen wij voor particulieren en bedrijven alle voorkomende schoonmaakdiensten verzorgen. U kunt ons inschakelen voor de reguliere schoonmaak, maar ook hebben wij ons gespecialiseerd in incidentele projecten, zoals opleveringsschoonmaak bij nieuwbouwprojecten of het schoon opleveren van bestaande panden aan nieuwe bewoners. U kunt vertrouwen op onze expertise bij het reinigen en desinfecteren van sanitair, het reinigen van stenen, houten en linoleum vloeren. Ook reinigen wij het meubilair. Ingeval van een calamiteit zijn wij 24x7 inzetbaar, bijvoorbeeld voor het verhelpen van problemen als wateroverlast of roetschade.

Specialisme in schoonmaken en glazenwassen
Wij hebben ook als specialisme gevelreiniging. Gevels en gevelbeplatingen kunnen wij met een hogedrukreiniger ontdoen van verontreinigingen en mosvorming. Damwandprofielen zijn relatief moeilijk te reinigen gevelbeplatingen, wij draaien onze hand er niet voor om.

Een verstopping van een dakgoot kan vervelende gevolgen hebben. Doordat het hemelwater niet afdoende wordt afgevoerd, kan lekkage ontstaan, wat grote schade aan een interieur kan veroorzaken. Laat ons regelmatig uw dakgoten ontdoen van vervuilingen, zoals bladerresten om problemen te voorkomen.

Zorgvuldige reinigen
Ook voor een zorgvuldige reiniging van uw zonnepanelen in de regio Zaandam kunt u Michel Thille Glazenwasserij & Schoonmaakdiensten inschakelen. Zonnepanelen kunnen vervuild raken door de aanslag van bijvoorbeeld fijnstof en vogeluitwerpselen. Hierdoor verliezen de zonnepanelen aan een woning, bedrijf of boerderij aanzienlijk aan rendement. Dit heeft negatieve gevolgen voor de energiebesparing en er wordt meer beroep gedaan op fossiele brandstoffen, wat slecht is voor het milieu.

Foto's van Michel Thille Glazenwasserij & Schoonmaakdiensten

Michel Thille Glazenwasserij & Schoonmaakdiensten image 1
Michel Thille Glazenwasserij & Schoonmaakdiensten image 2

Zoek een bedrijf in Opmeer:

Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Michel Thille Glazenwasserij & Schoonmaakdiensten. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map