Lichte regen6.0 ℃

NaQuBo Comfort en Veiligheid in Schagen

Bezoekadres:

NaQuBo Comfort en Veiligheid

De Wetering 90
1741DK Schagen
06-47484642
info@naqubo.nl
https://www.naqubo.nl

NaQuBo Comfort en Veiligheid

In 2013 was ik actief als vrijwillig brandweerman en vond dat er op het gebied van voorlichting over rookmelders weinig informatie te vinden was. Dus ik begon mijn eigen webwinkel met veiligheidsproducten. Ook ging ik verkopen op Bol.com. Ik mag mijzelf vandaag de dag een specialist noemen op het gebied van rook-, hitte- en koolmonoxidemelders voor gebruik bij particulieren thuis. Op www.naqubo.nl bied ik de beste producten op veiligheidsgebied voor uw huis of appartement aan. Wij komen deze desgewenst ook thuis installeren. Ik geloof niet in rookmelders waarvan elk jaar de batterij vervangen moet worden, vrijwel alle melders in ons assortiment zijn uitgerust met lithium batterijen die minimaal 10 jaar blijven werken. Dat noem ik comfortabel en veilig.

De eerste grote opdracht van MVGM
In 2018 kregen wij onze eerste grote opdracht van MVGM, het appartementencomplex de Makroon in hartje Amsterdam voorzien van nieuwe 230 volt rookmelders. Het ging hier om 120 appartementen waar voornamelijk senioren wonen. Er waren veel problemen met de rookmelders die bij de bouw van het pand in 2015 waren gemonteerd, hiervan moesten de batterijen elke 2 jaar worden vervangen.

Vaste rookmelderspecialist voor Woningstichting 't Grootslag uit Wervershoof
In 2019 hebben wij in opdracht van woningstichting 't Grootslag in ruim 2400 woningen nieuwe rookmelders gemonteerd. Dagelijks kwamen wij bij bewoners over de vloer en gaven hen ook voorlichting over het gebruik en onderhoud van de nieuwe rookmelders.

Wij staan ook klaar voor elke VvE
Wij krijgen ook steeds meer aanvragen van VvE’s voor het vervangen van rookmelders. Wij zijn op dit moment in de afrondende fase van een complex in Ede waar wij in de berging hittemelders hebben geplaatst die de leden van de VVE bellen als er alarm is. Ook het trappenhuis hebben wij op deze manier beveiligd met rookmelders. We zijn nu nog bezig met de appartementen waarvan er 5 op elke verdieping zijn. Deze krijgen allemaal 2 rookmelders en een afstandsbediening. Als er in 1 van de appartementen op een verdieping alarm is gaan alle rookmelders in alle appartementen in alarm. Elke bewoner kan dan met de afstand bediening de rookmelders in alle appartementen uitzetten, alleen de rookmelder die het alarm begon blijft dan nog alarm geven, zo weet elke bewoner van deze verdieping dat het alarm bij hem/haar of een andere bewoner is. En zo kan men elkaar snel helpen.

Contacteer ons via info@naqubo.nl of bel ons op 06-47484642.

Foto's van NaQuBo Comfort en Veiligheid

NaQuBo Comfort en Veiligheid image 1
NaQuBo Comfort en Veiligheid image 2
NaQuBo Comfort en Veiligheid image 3
NaQuBo Comfort en Veiligheid image 4
NaQuBo Comfort en Veiligheid image 5
NaQuBo Comfort en Veiligheid image 6
NaQuBo Comfort en Veiligheid image 7
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Delmans B.V.
18-02-2017

Review:
Goede service snelle afhandeling. Zelfs al is het artikel niet meteen leverbaar dan word er gezocht naar een snelle oplossing.

Geef je beoordeling over NaQuBo Comfort en Veiligheid. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
H.P. Berlageweg 8
1703 DG Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map