Onbewolkt1.9 ℃

Nickies in Spanbroek

Bezoekadres:

Nickies

Houtduif 5
1715TA Spanbroek
06-29487150
info@nickies.nl
http://www.nickies.nl

Een leuke dag uit in een sfeervolle ruimte en daarna met een voldaan gevoel met je eigen creatie naar huis. Kijk voor de mogelijkheden bij de workshops

• Nickies maakt leuke, stoere accessoires voor in huis of gaat op zoek naar de leukste dingen in bijzondere inkoopcentra. Deze zijn te koop via de webshop, maar vooral ook op markten, braderieën of fairs. Op de fairs kun je vaak ook een miniworkshop volgen, even uit proberen of je het leuk vindt. Houd de agenda in de gaten waar Nickies te vinden is of volg Nickies via Facebook

• Staat je huis te koop of twijfel je over de indeling of kleur. Nickies kan je helpen bij de styling.

Dit weekend wordt het prachtig weer dus kom even langs bij de voorjaarsmarkt van Nickies. Veel leuke nieuwe items om je interieur een fris voorjaarstintje te geven, informatie over de nieuwe workshops en lekker een scone of huisgemaakte appeltaart eten in de tuin (koffie en thee gratis).

Als je langs komt krijg je meteen het nieuwe boekje Landelijke Leefstijlgids cadeau en kun je, meldt dat je via het Hoorns dagblad komt inschrijven met 10% korting voor de workshops.

vrijdag 31 maart van 10 tot 17 uur
zaterdag 1 april van 10 tot 17 uur
Houtduif 5 in Spanbroek

Leuk om je te zien!

Foto's van Nickies

Nickies image 1
Nickies image 2
Beoordelingen

Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Nickies. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
H.P. Berlageweg 8
1703 DG Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map