Wil jij het nieuwe jaar goed beginnen, je vaker ontspannen voelen en meer genieten? Je gewoon goed voelen? Ik hoor dat zo vaak. Daarom geef ik nogmaals de workshop JE GOED VOELEN zaterdag 15 januari 2022 a.s.


Zeker na de drukte van de afgelopen maand is het fijn om weer even iets voor jezelf te doen toch? Wat gaan we doen: Op een leuke en zeer effectieve manier, de controle over je emoties krijgen. Er zijn genoeg dingen in het leven die je niet kunt veranderen en waar je geen controle over hebt.

Je brein wil wel eens aan de haal gaan met je emoties, zelfs op tijden dat het totaal niet uitkomt. Door de drukte thuis, met je werk en de kinderen is het lastig om alle ballen hoog te houden en krijg je het gevoel dat je soms overvallen wordt door angst, onzekerheid, stress etc.. Relatie klachten of een burn-out liggen vaak op de loer.

NLP is een van de allerkrachtigste en meest effectieve methoden om allerlei emotionele en psychische klachten snel aan te pakken.

Tijdens deze workshop word je een korte uitleg gegeven wat NLP voor je kan betekenen. Waarvoor en hoe je het kunt gebruiken. Tevens ga je één van de belangrijkste technieken zèlf ervaren en leren toepassen in je dagelijks leven. “Hoe leer je om gaan met een acuut gevoel van stress!”

Saskia is een energieke NLP coach, en heeft een eigen praktijk aan huis waar ze dagelijks mensen inspireert om het beste uit zichzelf te halen. Ze is jaren werkzaam geweest in de psychiatrie, geriatrie, kinderopvang en sportwereld, waar de combinatie van zowel lichamelijke als geestelijke problematiek haar het meest intrigeerde.

Wil jij: meer vrijheid in het bepalen hoe jij je wilt voelen in elke situatie, het verleden loslaten, een glansrijke toekomst zien, altijd de goede beslissingen nemen, duidelijkheid krijgen in wat je wil in je leven, een goede richting geven aan je leven, ontspannen je doelen realiseren en meer rust en plezier in je leven; Dat is wat NLP voor je kan betekenen!

Doe gezellig mee en schrijf je vandaag nog in voor deze leuke workshop! Nog leuker doe het samen met je vriend/ vriendin, moeder, of zus.

Tot ziens!

Datum: zaterdag 15 januari

Tijd: 14.00 uur tot 15.30 uur

Adres: Knokkel 74, Andijk

Tarief: 24,95

Aanmelden: Info@unchainyourbrain.nl

M: 06-28886657

.