Licht bewolkt6.5 ℃

Paardenpension Dyma in Nieuwe Niedorp

Bezoekadres:

Paardenpension Dyma

Terdiekerweg 2
1733JC Nieuwe Niedorp
06-26328978
06-26328978
staldyma@live.nl
http://www.dyma.nl

Paardenpension Dyma

Zoals de naam al doet vermoeden zijn wij een pensionstal, waar paarden en pony's kunnen worden gehuisvest. Er worden vanuit hier verschillende disciplines beoefend, zoals dressuur, springen, western, aangespannen, freestyle en noem het maar op. Recreatie en wedstrijd gericht gaat hier dan ook heel goed samen, dit alles onder een gezellige en gemoedelijke sfeer.

Onze accommodatie bestaat uit een binnenbaan van 20 x 40 meter met aansluitend een heerlijker verwarmde kantine, voorzien van alle gemakken, waaronder een rolstoel vriendelijk toilet. Een verlichte buitenbaan van 20 x 40 meter, welke heerlijk beschut ligt tussen de bomen, waardoor er zelf met harde wind nog goed te rijden is. Op ons mooie plekje van ruim 2,¼ hectare hebben we een stuk weiland, waar de paarden zomers de hele dag in groepen buiten staan. In de winter staan de paarden in groepjes een halve dag buiten in één van onze 10 paddocks.

In onze stallen bevinden zich verschillende maten boxen, waaronder nog een 11 tal boxen van 9m², een 6 tal pony boxen van 7m², de rest is allemaal 10m² of groter, hier zijn wij erg blij mee aangezien de nieuwe norm voor het paarden welzijn is dat de paarden in een box van minimaal 10m² staan, ze hebben zowel in de binnen als buiten boxen onderling sociaal contact met elkaar door middel van tralies. Verder op stal bevind zich een was plaats met warm water, mooie buiten poetsplaats met ruimte voor 7 paarden, ook zijn de gangen in de stallen breed genoeg om veilig je paard in de gang neer te zetten tijdens het poetsen en zadelen.

De paarden krijgen 2 x daags voldoende hooi/voordroogkuil van goede kwaliteit gevoerd, ook buiten voeren wij hooi bij in de paddocks en in de weilanden. krachtvoer geven wij 2 x daags naar behoefte van het paard en de eigenaar, u kunt zelf krachtvoer regelen of Kentucky Lite E van ons laten voeren.

Foto's van Paardenpension Dyma

Paardenpension Dyma image 1
Paardenpension Dyma image 2
Paardenpension Dyma image 3
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Paardenpension Dyma. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
H.P. Berlageweg 8
1703 DG Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map