Bewolkt10.9 ℃

Polywaard B.V. in Heerhugowaard

Polywaard BV

Polywaard BV is al ruim 30 jaar een polyesterverwerkend bedrijf in de ruimste zin des woords. Derhalve is onze dienstverlening op polyestergebied zeer breed. U kunt bij ons onder andere terecht voor ombouw bestelauto naar koelwagen, reparatie vrachtwagen carrosserieën, slijtvaste vrachtwagenvloeren, reparatie van caravans en boten en polyester badkamervloeren.

Wij beschikken over een team van medewerkers die door een gedegen interne opleiding allround zijn. Dit mede om onze medewerkers afwisseling te bieden. Altijd het zelfde is immers geestdodend. Naar onze mening is een tevreden medewerker iemand die meedenkt en open staat voor nieuwe ontwikkelingen. Polywaard is er trots op om op een tevreden en leergierig team van medewerkers te kunnen bouwen.

Ons personeelsverloop is dan ook zeer gering. Polywaard is van mening dat je ondanks scherp calculeren niet altijd de goedkoopste kunt zijn. Dat is niet leuk maar daar hebben we mee leren leven. Een klacht over kwaliteit van het door ons geleverde werk raakt ons echter zeer hard. Zo hard dat we dit tegen iedere prijs proberen te voorkomen. Indien het ons toch overkomt staat onze ongeëvenaarde service borg voor toch een tevreden klant. Een tevreden klant komt immers terug en we zijn er trots op in ons klantenbestand klanten te hebben die reeds sinds oprichting 1981 klant zijn. Geen woorden maar daden dus.....!

Foto's van Polywaard B.V.

Polywaard B.V. image 1
Polywaard B.V. image 2

Zoek een bedrijf in Opmeer:

Adres
Maxwellstraat 2
1704 SG  Heerhugowaard
Telefoon
072-5717751
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Polywaard B.V.. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map