Bewolkt15.7 ℃

Psychologiepraktijk Eline Biesheuvel in Heerhugowaard

Binnen Psychologiepraktijk Eline Biesheuvel worden mensen ondersteund en behandeld die terugkerend problemen ervaren binnen bepaalde levensgebieden, bijvoorbeeld op het gebied van werk, sociale relaties, partnerrelatie, gezin, etc. Deze problemen kunnen zich uiten in psychische en/of lichamelijke klachten.

Bij de behandelingen wordt uitgegaan van de vermogens en inzichten van de cliënt en wordt gekeken naar de mens achter de klacht. Er wordt gewerkt vanuit een cognitief gedragstherapeutisch referentiekader. Daarnaast worden o.a. EMDR, mindfulness, schemagerichte cognitieve gedragstherapie, oplossingsgerichte therapie en ACT toegepast (zie ook meer informatie over de mogelijke behandelvormen). Ook is Engelstalige behandeling in vele gevallen mogelijk.

Naast individuele behandelingen bieden we behandelingen in groepsverband.

Bereikbaarheid

De praktijk is bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur (072 820 0371).

Maatschappelijke betrokkenheid
Binnen Psychologiepraktijk Eline Biesheuvel zijn wij ons bewust van onze maatschappelijke positie in Alkmaar en de regio. Naast onze visie om kwalitatief hoogwaardige zorg te leveren willen wij diverse maatschappelijke projecten steunen om de betrokkenheid bij de samenleving te tonen.

Enerzijds zijn wij lid geworden van Stichting de Waaier. Deze stichting biedt een platform aan maatschappelijk betrokken ondernemers die zich aan de doelstelling van De Waaier hebben verbonden; een ondernemersnetwerk dat bereid is grote en kleine projecten op te pakken voor maatschappelijke (vrijwilligers)organisaties.

Anderzijds zijn wij sponsor geworden van de Stichting In Alkmaar Kan Alles.

In Alkmaar Kan Alles is een fonds waar Alkmaarse jongeren tot €2000,- kunnen krijgen voor het organiseren van hun eigen project of evenement! Het fonds is opgezet door Stichting STAD en de gemeente Alkmaar en heeft als doel om zoveel mogelijk jongeren te stimuleren met hun eigen idee aan de slag te gaan om Alkmaar leuker te maken. Stichting STAD is het jongerenprojectbureau van Alkmaar. STAD begeleidt Alkmaarse jongeren van A tot Z met het uitvoeren van eigen projecten en evenementen. Van een voetbaltoernooi tot magazine en van een kunstexpositie tot festival, geen idee is te gek. Bij projecten kun je zien welke projecten door In Alkmaar Kan Alles zijn ondersteund. Het fonds wordt beheerd door een onafhankelijk bestuur dat uit drie enthousiaste Alkmaarders bestaat. Op 30 december 2015 hebben zij het jongereninitiatievenfonds officieel opgericht bij de Nationale Notaris Alkmaar.

Zoek een bedrijf in Opmeer:

Adres
Umbriellaan 8
1702 AJ  Heerhugowaard
Telefoon
072-8200371
Mobiel
06-22985274
Beoordelingen

Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Psychologiepraktijk Eline Biesheuvel. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map