SPANBROEK - 1e concert 14:30 uur - 2e concert 16:30 uur

'Over de doden niets dan goeds!' zegt Erwin Nyhoff die de komende tijd in het theater de overleden legendes van de popmuziek zal eren. Gewapend met louter zijn gitaar en zijn fantastische stem zal hij op zijn eigen pure onnavolgbare wijze de schitterende songs vertolken en de fantastische muziek van deze grootheden opnieuw tot leven wekken. Legendes die zullen neerdalen vanuit de hemel zijn onder andere Elvis Presley, John Lennon, Freddie Mercury, Jim Morrison, Leonard Cohen en David Bowie om er maar eens een paar te noemen. Naast deze overzeese legends zal Erwin ook onze vaderlandse helden, zoals Hans Vermeulen, Herman Brood en Ramses Shaffy niet vergeten. Dus komt dat zien! Legends from Heaven gezongen door de hemelse stem van Voice of Holland –finalist Erwin Nyhoff.

Scoorde in de jaren ’90 hits met zijn band The Prodigal Sons. Speelde op Pinkpop, Lowlands, Zwarte Cross en Oerol Festival. Speelde met originele begeleiders van Elvis Presley; gitarist Scotty Moore en drummer D.J. Fontana. Speelde in voorprogramma’s van Pearl Jam, Alanis Morissette Behaalde als Finalist van “The Voice of Holland” de 3de plaats Trad op en schreef liedjes met Mick Taylor (Rolling Stones, Bob Dylan) Trad de afgelopen jaren op in meer dan 100 theaters waaronder Carré in Nederland. Trad op met Rock’N’Roll Hall of Fame drummer Vini “Mad Dog” Lopez en Jake Clemons saxofonist (Bruce Springsteen’s E Street Band)

Door de versoepelingen van de coronamaatregelen, mogen we weer meer publiek ontvangen in Muziektheater 't Kerkhuys. Deze voorstelling was uitverkocht, maar nu zijn er weer tickets beschikbaar.

Het 1e concert begint om 14:30 uur
Het 2e concert begint om 16:30 uur
Tickets á €17,50 kunt u bestellen via https://www.ticketkantoor.nl/shop/kherwinnyhoff20
www.kerkhuys.nl - https://www.kerkhuys.nl/erwin-nyhoff/
Coronatoegangsbewijs is verplicht en vergeet ook niet een geldig ID mee te nemen.