Half bewolkt18.8 ℃

Sisters Remedies in Zaandam

Sisters Remedies


Sisters Remedies heeft een unieke behandelmethode. Wij behandelen gelijktijdig lichaam en geest, dat zorgt er voor dat je stressvrij, energiek en ontspannen voelt, een goed contact met lichaam en geest hebt, weer bruist van energie en effectief verder kunt.

Sisters Remedies is een praktijk voor o.a. het Ontstresspakket, Ontstressbehandeling, Counselling, EMDR, Integra, Holistische geneeswijze, Pijnverlichting, Hypnose, Regressie, Zielenreis, Slaap de Baas, Hulp bij Verslaving, Engelenreading, Workshops en Trainingen. Zie voor meer mogelijkheden bij item Andere opties

Wij bieden complementaire en preventieve zorg. Wij kunnen je helpen met balans op lichamelijk, emotioneel, mentaal, spiritueel en ziel niveau. Wij beschikken over verschillende methodes en opties voor een optimale gezondheid, meer energie, zelfvertrouwen vergroten, innerlijke rust, oude patronen loslaten, trauma's verwerken en je intuïtieve vermogen versterken. We kunnen je ook behulpzaam zijn om je ideeën in daden om te zetten. Verlang je naar vernieuwing en/of herstel maak een afspraak.

Onze behandelingen en sessies worden door de meeste zorgverzekeraars vergoedt. Wij werken op afspraak. Maandag gesloten. Dinsdag alleen overdag online en/of telefonisch. Woensdag, Donderdag en Vrijdag van 10.00 t/m 22.00 uur in de praktijk. Zaterdag van 10.00 t/m 18.00 uur in de praktijk en Zondag is onze vrije dag. Eerst een kennismakinggesprek kan altijd en hier zijn geen kosten aan verbonden. Bel of mail ons voor een afspraak.

Foto's van Sisters Remedies

Sisters Remedies image 1
Sisters Remedies image 2
Sisters Remedies image 3

Zoek een bedrijf in Opmeer:

Adres
Mauvestraat 198
1506 JM  Zaandam
Mobiel
06-11333369
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Sisters Remedies. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map