Licht bewolkt18.4 ℃

Snijder Sfeerverwarming B.V. in Heerhugowaard

Een hecht team
Ambachtslieden aan het werk met een nieuwe haard
Met een hecht team werkt Snijder aan hoge kwaliteit en sfeer voor u. We doen dit vanuit onze showroom annex werkplaats in Heerhugowaard alwaar we zijn gevestigd sinds 1928.

Wanneer u Snijder Sfeerverwarming vraagt om advies of om een stukje sfeer in huis te halen dan zult u direct merken dat wij anders werken dan vergelijkbare bedrijven. Wij werken namelijk samen met u om te komen tot datgene wat het beste bij u en uw woning past. Geen stunts, maar eerlijke offertes en duidelijke afspraken.

Teamspirit
In onze werkplaats en bij u thuis werken mensen die gewend zijn om als team te opereren. Ambachtslieden met passie voor vuur en maar 1 doel, u straks iedere dag laten genieten van het resultaat. Ons team bestaat uit echte ambachtslieden met oog voor detail en liefde voor hun vak. Iedere dag zijn wij bezig om de ontwikkelingen bij te houden en steeds betere en mooiere resultaten neer te zetten.

Koffie, thee..
Bent u er klaar voor om onze passie te delen? Natuurlijk kunt u hier online meer te weten komen over onze werkwijze, projecten en merken maar of u er klaar voor bent, leert u door langs te komen in onze showroom. Op afspraak of gewoon spontaan. U bepaalt wat het beste bij u past. Wij zorgen er voor dat de koffie of thee altijd klaar staat (en voor de kinderen hebben we een kinderhoek waar ze heerlijk kunnen tekenen of knutselen).

Wij zien u graag binnenkort in onze showroom!
Snijder Sfeerverwarming is al jaren een van de weinige leerbedrijven in deze omgeving voor dit ambacht. Samen met onze geschoolde werknemers zorgen wij er voor dat u ook in de toekomst kunt blijven genieten van de warmte en sfeer van een haard in uw woning op veilige manier.

Snijder Sfeerverwarming BV is het enige door KENTEQ erkend opleidingsbedrijf in de sfeerverwarmingsbranche voor haardenbouwers.

Zoek een bedrijf in Opmeer:

Adres
Middenweg 597
1704 BH  Heerhugowaard
Telefoon
072-5722529
Beoordelingen

Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Snijder Sfeerverwarming B.V.. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map