HOOGWOUD - Grasshoppers heeft bij de hervatting van de competitie flink verrast door koploper FC Medemblik de eerste nederlaag tot te brengen. De Hoogwouders wisten de gasten met de nodige passie en strijd te verslaan.

Voor het aanwezige publiek dat eindelijk ook weer aanwezig mocht zijn was het bij vlagen genieten. Grasshoppers begon fel en nam na een kwartier via Michiel van kampen een voorsprong. Binnen een minuut was het echter alweer gelijk toen Jurre Woudenberg vrij kon inkoppen.

Grasshoppers schrok daar niet van, bleef de bovenliggende partij en klopte de koploper na de rust. De tweede helft was net een paar minuten op gang toen Jesper Rood een vrije trap achter keeper Van der Sloot schoot, die zich vlak voor tijd ook nog eens verkeek op een voorzet van Jim Roodhof: 3-1.