HOOGWOUD - In een bekerkraker met alles er op en er aan heeft Grasshoppers donderdagavond de volgende ronde bereikt. De ploeg van trainer/coach Dick Knijn, uitkomend in de derde klasse, won ondanks een 0-1 achterstand van tweedeklasser KDO uit De Kwakel.

Drie minuten voor tijd scoorde invaller Shane Knijn uit een assist van Jim Roodhof. Hierna werd het echter nog spannend omdat nauwelijks een minuut later KDO nog een strafschop kreeg te nemen. Deze werd echter ruim over geschoten door invaller Jim Klijn.

Grasshoppers was in de eerste helft ondanks meer balbezit op achterstand gekomen door een goal van Mika van der Heijden. Na een klein uur komt de thuisploeg op gelijke hoogte als Thijs Kruijssen de gelijkmaker produceert op aangeven van Roodhof. De tweede assist van de uitblinkende Roodhof op Knijn zorgde voor dolle feestvreugde die nog eens werd verhoogd toen KDO ook nog eens de strafschop miste.

Grasshoppers - KDO 2-1 (0-1)
22. Van der Weijden 0-1
58.Kruijssen 1-1