HOOGWOUD - Op Sportpark De Weyver in Hoogwoud zijn Grasshoppers en koploper Always Forward zondag een remise overeen gekomen. Door het puntenverlies komt VVW naast Always Forward aan kop.

Het was uiteindelijk een terechte uitslag in Hoogwoud alwaar beide ploegen voor de rust al wisten te scoren. Cem Zaal deed dat namens de gasten uit Hoorn na een fraaie ingestuurde vrije trap. Kort voor rust liet Jim Roodhof de gelijkmaker aantekenen namens Grasshoppers.

Zowel de thuisploeg van trainer Edwin Keizer als het Always Forward van zijn collega Egidio Oude Groen gaven na de rust niet veel meer weg en met de 1-1 eindstand moesten beide trainers dan ook wel kunnen leven.

Koploper Always Forward ontvangt komende zondag Texel '94. Grasshoppers, dat nu zesde staat gaat dan op bezoek bij Hollandia T.

Foto's: Patricia Photography