SPANBROEK - Zaterdag 24 november organiseert 't Kerkhuys een speciaal luisterconcert. Deze keer wordt de avond verzorgd door Voice-Over, een gezelschap van drie professionele multi-instrumentalisten met een voorliefde voor zingen, dat zich toegelegd heeft op close harmony zang in de traditie van groepen als Crosby, Stills & Nash, The Eagles en Venice.

Als begeleiding kiest Voice-Over voor een volledig 'akoestische' aanpak van gitaar, mondharmonica en (klein)percussie, zodat er altijd en overal gespeeld kan worden, van huiskamer tot concertzaal, zonder afhankelijk te zijn van elektra, ruimte of instrumenten. Naast de hiervoor genoemde, speciaal voor drie mannenstemmen geschreven stukken, bewerkt en arrangeert Voice-Over ook pop klassiekers, zodat deze geschikt worden voor een close harmony uitvoering.

Werk van onder andere Pink Floyd, Queensryche, Don Henley en The Hollies gaat door deze top musici een extra dimensie krijgen. Alle drie de mannen hebben een rijke muzikale achtergrond. Jaren lang spelen in diverse formaties, radio tv optredens en buitenlandse tours hebben een schat aan ervaring opgeleverd. Dit laat zich vertalen in heerlijk ongedwongen concerten, waarbij humor een belangrijke rol speelt. De muziek krijgt alle egards die ze verdient, maar uiteindelijk staat alles in dienst van het totaal. Op hetzelfde moment toont een concert van deze mannen wel aan hoezeer je leven verrijkt word door zelf te musiceren. Samenzang waarbij de rillingen over je rug lopen.

Voice-Over neemt je mee op hun muzikale reis. Laat je verrassen door de prachtige klankkleur van deze drie stemmen. Droom weg in het woud van emoties waarin je door de sound van Voice-Over terecht komt.

Info: www.kerkhuys.nl