HEERHUGOWAARD - Nog geen week na de bekendmaking van de line-up, met o.a. Kris Kross Amsterdam en de Edwin Evers Band, en de start van de voorverkoop zijn de Early Bird-tickets voor het grootse muziekspektakel Heerhugowaard Live op 23 en 24 september reeds uitverkocht. Inmiddels is de verkoop van de reguliere tickets ook in volle gang, maar zorg dat je er op tijd bij bent.

Kaartjes voor het festival zijn vanaf heden verkrijgbaar via de website van Heerhugowaard Live. Mis deze kans niet om de beste artiesten van Nederland live te zien optreden op één van de meest gewilde muziekfestivals van de regio.

Zaterdag 23 september

De Zaterdag staat in het teken van de jaren 80 en 90. Gedurende de gehele middag en avond zullen diverse Nederlandse top bands het podium betreden. Muziek van ABBA, Queen en U2 wordt gespeeld door de beste cover-bands van dit moment: U2Two, ABBA Fever en Queen Must Go On. Hiernaast een optreden van de legendarische Hermes House Band en de avond wordt passend afgesloten door de Edwin Evers Band.

Op De Zondag zal het festival worden geopend door de wereldberoemde illusionist Hans Klok, die het publiek zal verbazen met zijn ongelooflijke magie. Een uniek en bijzonder optreden, dat je niet mag missen. De middag wordt vervolgd met een serie Nederlandse top artiesten, onder leiding van de M&M band. Yves Berendse, Berget Lewis, Frans Duijts, Xander de Buisonje, Jeroen van de Boom, BENR, Sven Versteeg en Emma Heesters. Iets om je nu al op te verheugen.

Maar dat is nog niet alles! De hoofdact van de avond zal niemand minder zijn dan de legendarische DJ-groep Kris Kross Amsterdam, die bekend staat om hun aanstekelijke deuntjes en onvergetelijke liveoptredens. Het publiek kan zich verheugen op een dag vol magie, dans, plezier en goede muziek.

Het programma zal nog worden uitgebreid de komende weken. Het evenement is toegankelijk voor iedereen met een geldig toegangsbewijs. Een tweedaags combinatie-ticket koop je al voor 62 euro, dagkaarten zijn te koop vanaf 29 euro. De capaciteit van het festival is wat verlaagd, dus wees er snel bij om teleurstellingen te voorkomen.

Wat is Heerhugowaard LIVE

Heerhugowaard LIVE is een laagdrempelig en gezellig tweedaags festival op een unieke locatie, midden in het oude centrum van Heerhugowaard ’t Kruis.

Omringd door voetbalclub KSV, de kerk, oude woonhuizen en de Familie-school wordt met behulp van lokale bedrijven feest gevierd op een positieve en unieke wijze, met landelijk bekende artiesten en een fantastische sfeer. Afgelopen jaren waren onder andere Andre Hazes, BLOF, Rolf Sanchez, Snelle en Tino Martin te bewonderen. Heerhugowaard Live trekt zo’n 4.000 bezoekers per dag, afkomstig uit de gehele regio. Dit jaar is het laatste jaar op deze locatie, dus het wordt sowieso een unieke editie.

Heerhugowaard LIVE

Datum: zaterdag 23 en zondag 24 september 2023
Locatie: IJsbaan ’t Kruis, Heerhugowaard

Leeftijd: ALLE LEEFTIJDEN

De Zaterdag, aanvang 16.00 uur

De Edwin Evers Band
Queen Must Go On
Hermes House Band
ABBA Fever
U2 Two

De Zondag, aanvang 15.30 uur

Kris Kross Amsterdam
Hans Klok
Yves Berendse
Emma Heesters
Frans Duijts
Jeroen van de Boom
Berget Lewis
Xander de Buisonjé
BENR
Sven Versteeg
M&M Band

TICKETS

Zaterdag

Early Bird € 39 (uitverkocht)

Regulier € 43

Golden Circle € 72

Zondag

Early Bird € 29 (uitverkocht)

Regulier € 35

Golden Circle € 62

Combiticket 2 dagen € 60

Groepstickets 10 personen

Zaterdag € 400

Zondag € 325

(alle prijzen exclusief 2,50 servicekosten)

Kijk voor tickets op Heerhugowaardlive.nl