Lichte regen5.6 ℃

Werk-verkeer alles voor uw bedrijfswagen in Noord-Scharwoude

Bezoekadres:

Werk-verkeer alles voor uw bedrijfswagen

Voorburggracht 311
1723HP Noord-Scharwoude
06-28870860
info@werk-verkeer.nl
http://www.werk-verkeer.nl
Werk-verkeer is een full-service inbouw-ombouw bedrijf die zorgt voor de oplossing, het ontwerp en de realisatie. Of het nu gaat om een startende zzp-er of een grote fleet, wij zien ieder project als een uitdaging. Wij staan voor kwaliteit, komen onze afspraken na en bieden service zoals het hoort.

We kennen de ins en outs van het inrichtersvak. Hebben een heel netwerk van vakmensen en leveranciers om ons heen die weten wat we van ze verwachten. Onze persoonlijke betrokkenheid bij uw opdracht garandeert een zorgvuldige afronding, zelfs als een snelle actie gewenst is.

Wij kunnen met u persoonlijk alle wensen en eisen in kaart brengen. De uitvoering kan bij een van onze inbouwlocaties, op locatie of via uw dealer. Bent u van een dealerbedrijf of autobedrijf en heeft u interesse in onze producten of service? Neem dan contact met ons op voor een afspraak.
Beoordelingen

Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Werk-verkeer alles voor uw bedrijfswagen. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
H.P. Berlageweg 8
1703 DG Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map